Dobrodošli

[cycloneslider id=“prvi_slajd“]

Dr Ljilja i Dr Darko

 Ordinacija se nalazi u Beogradu, u Miljakovačkoj ulici broj 11.

Od osnivanja 1995. godine sav naš trud i rad usmeren je ka jednom cilju – da ljudima koji nam ukažu svoje poverenje pružimo najkvalitetniju stomatološku uslugu.

 Zato je naša ordinacija opremiljena po najmodernijim standardima. Tri radna mesta, digitalni rendgen aparat, intraoralna kamera, savremena aparatura i materijali pružaju nam mogućnost za rešavanje najrazličitijih stomatoloških problema.

 Zato smo našu ordinaciju osposobili za pružanje svih vrsta stomatoloških usluga. U našem timu zastupljene su sve važne specijalnosti. Doktori koji rade ili gostuju u našoj ordinaciji vrhunski su stručnjaci u svojim oblastima.

 Zato su u našoj ordinaciji svi pregledi i konsultacije besplatni. Vaše je samo da dođete, a mi ćemo Vam dati sve informacije o neophodnim intervencijama, njihovom trajanju i ceni.

 Zato našim pacijentima nudimo brojne olakšice u plaćanju stomatoloških usluga. Član smo mreže zdravstvenih ustanova osiguravajućih kuća Delta Generali, Uniqua i Wienner. Pružamo mogućnost odloženog plaćanja čekovima građana i administrativnom zabranom.

Zato je naše radno vreme prilagođeno potrebama naših pacijenata. Iako zvanično radimo od 12 do 20h, pregledi se zakazuju u svim terminima radnim danima, i subotom.

Vaš osmeh je važan. Samo zdrava usta i zdravi zubi garant su lepog osmeha. Redovne posete stomatologu neophodne su da bi se predupredili i rešili svi problemi i blagovremeno sprečile sve komplikacije.

Zato dođite i ukažite nam svoje poverenje.

Mi ćemo ga opravdati…