Institut za transfuziju krvi

Ugovor o poslovnoj saradnji između stomatološke ordinacije Dr Ljilja i Dr Darko i Instituta za transfuziju krvi Srbije potpisan je 24. aprila 2014. godine. Posle I, II i III osnovnog suda u Beogradu sada su i zaposleni u Institutu za transfuziju krvi dobili mogućnost da stomatološke usluge u našoj ordinaciji otplaćuju na odloženo bez kamate,…

Ugovor o poslovnoj saradnji između stomatološke ordinacije Dr Ljilja i Dr Darko i Instituta za transfuziju krvi Srbije potpisan je 24. aprila 2014. godine. Posle I, II i III osnovnog suda u Beogradu sada su i zaposleni u Institutu za transfuziju krvi dobili mogućnost da stomatološke usluge u našoj ordinaciji otplaćuju na odloženo bez kamate, putem administrativne zabrane.

Procedura je jednostavna. Potrebno je da dođete na prvi pregled u okviru koga ćete dobiti procenu obima, trajanja i cene potrebnih stomatoloških radova. Nakon dostavljanja dva overena formulara administrativne zabrane, radovi se završavaju i počinje otplata. U zavisnosti od vrednosti završenih usluga moguća je otplata na do 18 jednakih mesečnih rata.